skip to Main Content

Hudklinikken har eksistert fra 1984  under Jon Langelands ledelse og eierskap.

 Vi var det første private hudlegesenteret i Norge og det første dermatologiske senteret i landet som arbeidet systematisk med dermatologisk kirurgi og laserbehandling.  Vi var også en av de først helseinstitusjonene i landet som  tok i bruk datamaskiner til journalføring og kontoradministrative formål.

Vi blir fra 1. august i år 3 erfarne hudleger som undersøker og behandler alle typer hudlidelser og utfører hudkirurgi samt laserbehandling.

Vi diagnostiserer og behandler alle typer utslett, hudinfeksjoner, eksem, psoriasis, rosacea, acne, føflekker, hudkreft mm. Ved kroniske hudsykdommer som psoriasis og atopisk dermatitt som krever langvarige og kostbare behandlingsopplegg,  sørger vi for videre henvisning til det offentlige helsevesen. 

Til sammen har vi også 3 sykepleiere og 3 helsesekretærer som arbeider på Hudklinikken

Sykepleierne har spesialkompetanse i laserbehandling for fjerning av hår, tatoveringer, fødselsmerker og arr. De utfører injeksjoner mot rynker og botoxbehandling av uttalt og sjenerende svette i armhuler.

Sykepleiere

Sykepleier Ewa har mer enn 15 års erfaring med dermatologisk kosmetisk sykepleie og arbeider nå mest med injeksjonsbehandling med botox, restylane, og sclerosering av «sprengte» blodkar på bena og tatoveringslaser.

Sykepleier Ine har også lang erfaring med dermatologisk kosmetisk sykepleie og arbeider nå med hårlaser , tatoveringslaser, tatoveringslaser og injeksjonsbehandling med botox, restylane, og sclerosering av «sprengte» blodkar på bena

Begge behandler med Botox mot overdreven svetting under armene, kjevegnissing og rynker.

Sykepleier Kari arbeider med hårlaser og assisterer hudlegene i tillegg til sekretærfunksjoner.

Helsesekretærer/ konsulenter/behandling/administrasjon

Våre helseekretærer Borgny, Tone, Elin og sykepleier Kari tar seg av sentralbord, resepsjon, timelister, laboratoriearbeid og pasientinformasjon og daglige driftsrutiner. De har svært god kjennskap til alle typene behandling vi utfører og deltar ofte i rådgivning, veiledning, behandling  og oppfølging.

Konsulent Tone vurderer og behandler arr etter acne og selvskading mm, alders-og solskader og utfører Fraxel laser og Coolsculpting

Alle utfører peelinger og gir råd og forslag til kremopplegg for alders- og solskader fra seriene Exuviance, Neo-Strata, Skin Ceutical, Duvè Medica som vi selger på Hudklinikken.

 

Back To Top